Master Floor Oy

Master Floor Oy

Master Floor Oy on perustettu Tampereella vuonna 1990 ja yrityksen kotipaikka on edelleen Tampere. Yritys on erikoistunut tekemään vaativia betonilattioiden pinnoituksia. Pitkäaikainen kokemus erilaisista pinnoitusprojekteista takaa riittävän ammattitaidon ratkaista haasteellisetkin pinnoitustekniset ongelmat.

Master Floor Oy:n johtavana ajatuksena on löytää jokaiselle asiakkaalle paras ja kustannustehokkain vaihtoehto erilaisiin lattiapinnoitusprojekteihin. Työllistämme 7 alan ammattilaista ja omaamme erittäin luotettavan kumppanuusverkoston.

Toimimme Pirkanmaan lisäksi kaikkialla kotimaassa, sekä sopimuksesta myös ulkomailla. Lattiapinnoitusten lisäksi teemme myös betonilattioiden korjaus- ja saneeraustyöt.

Ota yhteyttä ›

Betonilattia­pinnoitusta jo vuodesta 1990

Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien pinnoitevalmistajien kanssa. Meiltä löytyy lainmukaiset asennusluvat kaikkiin Suomen markkinoilta löytyviin lattiapinnoitteisiin. Pääasialliset toimittajamme ovat Tikkurila Oyj, Nanten Oy, Teknos Oy, Sika Finland sekä Basf-CC Finland Oy.

Hankimme erikoistuotteet suoraan valmistajalta.

Pyydä tarjous betonilattian pinnoittamisesta. Olemme erinomainen kumppani kertaluonteisiin urakoihin, sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.

 

Soita › Ota yhteyttä ›