Lattiapinnoitus

Pinnoitettavia lattioita on useita. Meiltä onnistuu niin pienet kuin suuretkin kohteet. Olemme olleet mukana pinnoittamassa pintoja niin perunankuorintakoneeseen kuin loistoristeilijän kansimassauksiin.

Pääasialliset pinnoitusmateriaalit ovat akryyli-, epoksi- sekä polyuretaanihartsit. Master Floor omaa pitkän kokemuksen kaikista pinnoitusmateriaaleista. Oikeiden materiaalien valinta ja asennuskokemus takaavat onnistuneen lopputuloksen lattian pinnoittamisessa.

Ota yhteyttä ›

Akryylipinnoite lattiaan

Akryylipinnoite on kestävä ratkaisu vaativiin kohteisiin. Pinnoite sopii kaikkiin tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutus- ja iskunkestävyyttä. Akryylipinnoite kestää hyvin myös kemikaaleja.

Akryylipinnoitteita asennetaan lattioihin mm. teollisuuden tiloissa, keittiöissä sekä leipomoissa ja muualla elintarviketeollisuudessa.

Polyretaanipinnoite betonilattialle

Polyuretaanihartsi on erittäin kestävä ja tuottaa jalkojen alle miellyttävän lattiapinnan. Lattiapäällysteellä muodostetaan saumaton pinta, joka on sidottu alustaansa. Pinnan puhdistaminen on näin ollen vaivatonta, joten säilytät korkean hygieniatason.

Käyttökohteita ovat mm. ravintolat, yökerhot, hotellit, museot, kaupat, ostoskeskukset ja myymälät.

Epoksipinnoitteet lattiaan

Epoksipinnoitteella saadaan aikaan iskuja kestävä ja monikäyttöinen lattian pinta. Käyttökohteita ovat mm. varastot, autotallit ja erilaiset myymälätilat.

Pinnoite ei jousta ja se on erittäin kova. Pyydä meiltä tarjous lattiapinnoituksesta. Meiltä löytyy kokemusta useista erilaisista kohteista niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Epoksipinnoitteet

Epoksipinnoitteita löytyy erityyppisiä eri käyttötarkoituksiin.

Epoksihiertomassa

Epoksihiertomassa on epoksihartsin ja värjätyn hiekan seos, joka hierretään betonin pintaan teräshiertimellä. pinnan vahvuus on n.3-4mm ja kulutuksen kesto on erittäin hyvä. Suositellaan pinnoitteeksi paikkoihin, joissa pinta ei saa olla liukas ja kulutuskestävyyttä on löydyttävä. Sopivia kohteita ovat mm. suurtalouskeittiöt, pesuhallit, autotallit ja pesuhuoneet sekä autokorjaamot.

Itsestäänsiliävä epoksipinnoite

Itsestäänsiliävä epoksipinnoite on yksivärinen tasainen pinnoite, joka on helppo puhdistaa. Pinta on kova ja se kestää hyvin mm. erilaisia kemikaaleja. Tavanomainen pinnoitteen paksuus on 1-2 mm. Itsestäänsiliävä epoksipinnoite soveltuu mm. tuotantotiloihin, konepajoihin ym. teknisiin tiloihin. Värisävyjä on saatavissa useita (RAL-värikartta).

Epoksimaali

Epoksimaali on yksivärinen 2-komponenttinen vahvakalvomaali, jonka vahvuus on < 0.5mm. Soveltuu käytettäväksi tilaan, joissa ei ole kovaa kulutusta kuten varastotilat, kuivat tekniset tilat,kerrostalojen häkkivarastot ym. Värisävyt RAL-värikartan mukaan.

Uretaanipinnoitteet

Uretaanipinnoitteet ovat yksivärisiä, sileitä ja elastisia pinnoitteita. Pinnoitteen vahvuus on n.2mm. soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa vaaditaan ulkonäöllisesti kestävää ratkaisua. Käyttökohteina koulut, vanhustentalot, päiväkodit, kotien olohuoneet, eteiset, keittiöt, kuivat tilat, ilmastointikonehuoneet ja parvekkeet). Pintaan voidaan lisätä mattalakka, jolla saadaan kauniin himmeä pinta. Tarvittaessa pinta voidaan karhentaa esim. ulkokohteissa. Värisävyt RAL-värikartan mukaan.

Akryylipinnoitteet

Akryylihiertomassa on akryylihartsin ja värihiekan seos, joka levitetään samalla tavoin, kuin epoksihiertomassa. Akryylin etuna on asennusnopeus pikaisen kuivumisen ansioista. Pinnasta tulee hieman sileämpi kuin epoksihiertomassasta, jonka vuoksi usein pinnan karhennus on tarpeen. Asennusta vaikeuttaa tuotteen ominaishaju, joka on voimakas ja tarvitsee usein väliaikaisten alipaineistuksen pinnoitettavaan tilaan asennuksen ajaksi. Käyttökohteina mm. suurtalouskeittiöt sekä elintarviketeollisuus.

Näiden lisäksi on mahdollista asentaa myös uretaanisementtipinnoitteet ( Ucrete ), esd-pinnoitteet, hengittävät pinnoitteet, teollisuuden turvalattiat yms.

Itsestäänsiliävään pinnoitteeseen (uretaani ja epoksi) sekä epoksimaaliin on mahdollista saada myös mosaiikkihiutaleet pinnan elävöittämiseksi.

Soita › Ota yhteyttä ›